Skim/Skate & Adventure summer pirates 7-9j
Skim/Skate & Adventure summer pirates 7-9j
Skate en Adventure kampen

Skim/Skate & Adventure summer pirates 7-9j

De jongste skaters onder ons (7-9 jaar) gaan tijdens dit kampje 's morgens richting tempelhof om technieken aan te leren! Iedere namiddag gaan ze richting domein De Plas om te ravotten op het water! Bij regenweer zoeken we overdekte skate plekjes of gaan we skimboarden. Dit is namelijk waar watersport en skaten samen komt.

Elke ochtend gaan we richting Tempelhof om er de technieken van het skateboarden aan te leren. Bij veel regenweer zoeken we overdekte skateplekjes op of gaan we skimboarden. Dit is namelijk waar watersport en skaten samen komt.   Iedereen van elk niveau is welkom. Alles is altijd onder begeleiding van onze monitoren. Het is een uitdagende sport die wel wat oefening en doorzetting vraagt om de basistechnieken onder de knie te krijgen. Maar zoals al onze kampjes staat FUN centraal! Wij beschikken over de boards en de nodige bescherming, via skateshop THE FAT FLAMINGO!

’s Middags vertoeven we op ons domein. Waterpret en ravotten is de boodschap! Jullie maken kennis met vlottenbouw, kajakken, raften, suppen en nog veel meer andere spelletjes!

De groep van 7 tot 9 jaar zijn de jongsten die het skaten net leren kennen of die al wat ervaring hebben maar nog extra tips kunnen gebruiken. Dankzij onze gediplomeerde skate moni’s leer je nieuwe tricks op de juiste en veilige manier!

  • Leeftijd; Vanaf 7-9 jaar 
  • Wanneer; Zie inschrijvingen, de ganse zomer lang.
  • Tijdstip; 9.30 h tot 16.30 h
  • Leden genieten van 10% korting
  • Je kan je eigen wetsuit meenemen of eentje huren voor 5 euro de ganse week.
  • Voor-en naopvang mogelijk vanaf 8h/ tot en met 18h00

Vragen of opmerkingen?

contacteer ons