Skim/Skate & Adventure summer grommets 10-14j
Skim/Skate & Adventure summer grommets 10-14j
Skate en Adventure kampen

Skim/Skate & Adventure summer grommets 10-14j

Tijdens dit kamp worden skaters tussen 10 en 14 jaar ondergedompeld in de tricks van het skaten en gaan ze in de namiddag ravotten op het water van De Plas of skimboarden. Dit is namelijk waar watersport en skaten samen komt.

Elke ochtend gaan we richting Tempelhof om er de technieken van het skateboarden aan te leren. Bij veel regenweer zoeken we overdekte skateplekjes op of gaan we skimboarden. Dit is namelijk waar watersport en skaten samen komt. Iedereen van elk niveau is welkom. Alles is altijd onder begeleiding van onze monitoren. Het is een uitdagende sport die wel wat oefening en doorzetting vraagt om de basistechnieken onder de knie te krijgen. Maar zoals al onze kampjes staat FUN centraal! Wij beschikken over de boards en de nodige bescherming, via skateshop THE FAT FLAMINGO!

’s Middags vertoeven we op ons domein. Waterpret en ravotten is de boodschap! Jullie maken kennis met vlottenbouw, kajakken, raften, suppen en nog veel meer andere spelletjes!

Ben je al goed maar je wil je nog verbeteren? Of ben je uit je Summer pirates schoenen gegroeid? Geen nood, schrijf je dan in op de Grommets!

We gaan gedetailleerd in op sommige tricks en verbeteren en boosten we je skateniveau tot een volgend level!

  • Leeftijd; Vanaf 10-14 jaar 
  • Wanneer; Zie inschrijvingen, de ganse zomer lang.
  • Tijdstip; 9.30 h tot 16.30 h
  • Je kan je eigen wetsuit meenemen of eentje huren voor 5 euro de ganse week.
  • Leden genieten van 10% korting
  • Voor-en naopvang mogelijk vanaf 8h/ tot en met 18h00

Vragen of opmerkingen?

contacteer ons